Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατήρηση της θετικής πορείας αναμένουν οι ΑΧΕ

Η ανοδική πορεία των διεθνών αγορών αναμένεται να στηρίξει για μια ακόμα φορά τη Σοφοκλέους, η οποία και σήμερα θα κινηθεί σε θετικό έδαφος, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, που δεν αποκλείουν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις.

Διατήρηση της θετικής πορείας αναμένουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Για σήμερα δεν θα πρέπει να αποκλειστούν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει ωστόσο ότι σε χαμηλότερα επίπεδα αναμένονται νέες αγορές.

Μετά το χθεσινό θετικό κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς, λόγω των προσδοκιών για ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, και το συνεχιζόμενο ράλι ανόδου των ευρωπαϊκών αγορών, η Piraeus Securities αναμένει θετική συνεδρίαση στη Σοφοκλέους.

Η Proton Securities από την πλευρά της αναμένει σταθεροποιητικό ή χαμηλότερο άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, με τους Αμερικανούς επενδυτές να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στις ανακοινώσεις της Fed. Η χρηματιστηριακή αναμένει κερδοσκοπικές κινήσεις και στην εγχώρια αγορά.

Η Σοφοκλέους διατήρησε τη θετική τάση, φθάνοντας στο επίπεδο των 4.002,3 μονάδων (+0,6%), αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία επισημαίνει πως φαίνεται ότι η αγορά έχει ξεφύγει από το εύρος στο οποίο κινούνταν από τα μέσα Αυγούστου. Δεδομένης της θετικής αντίδρασης των ευρωπαϊκών αγορών, η Εγνατία διατηρεί τη θετική της στάση για τη Σοφοκλέους, παρά την έλλειψη βραχυπρόθεσμων θετικών καταλυτών.

Τι έγινε χθες: ”Δυνατά” έκλεισαν χθες οι ελληνικές μετοχές, με τις επιλεκτικές κινήσεις σε μετοχές να είναι εμφανείς για μια ακόμη φορά, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 289 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v