Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Αναβάθμιση σε ”buy” από Dresdner

Η Dresdner Kleinwort αναβάθμισε την αξιολόγηση για τη μετοχή της Alpha Bank σε ”buy” από ”add” και είπε ότι αναμένει τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας για την περίοδο 2005-2008 να σημειώσουν συνολικό ρυθμό ετήσιας αύξησης 19%.

Alpha Bank: Αναβάθμιση σε ”buy” από Dresdner
Η Dresdner Kleinwort αναβάθμισε την αξιολόγηση για τη μετοχή της Alpha Bank σε ”buy” από ”add” σε έκθεσή της με σημερινή (10/10) ημερομηνία, όπου αναφέρει ότι αναμένει τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας για την περίοδο 2005-2008 να σημειώσουν συνολικό ρυθμό ετήσιας αύξησης 19%.

Ο οίκος αξιολόγησης, που έχει θέσει ως τιμή-στόχο τα 23,5 ευρώ, είπε ότι η τιμή της μετοχής της Alpha έχει ανοδικό περιθώριο 7% συγκριτικά με 4% που είναι ο μέσος όρος του κλάδου.

Η Dresdner επισημαίνει ότι η Alpha Bank είναι από τις πλέον κερδοφόρες στον ευρωπαϊκό κλάδο, με απόδοση ιδίων κεφαλαίων 27,9% το 2008 έναντι μέσου όρου 17,7% για τον κλάδο.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου που δημοσιεύονται στις 15 Νοεμβρίου, η Dresdner εκτιμά ότι η αύξηση στις χορηγήσεις της τράπεζας θα διαμορφωθεί κοντά στο 20% με διατήρηση των περιθωρίων κερδοφορίας στα ίδια επίπεδα.

Η Dresdner δεν περιμένει κάποια ”ανωμαλία” και εκτιμά ότι τα ισχυρά αποτελέσματα της Alpha Bank θα αποτελέσουν καταλύτη για τη μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v