Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατήρηση της συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ

Ελλείψει ειδήσεων ικανών να κινήσουν την αγορά, οι αναλυτές αναμένουν διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα. Θετική, ενδεχομένως, η επίδραση από τις διεθνείς αγορές, καθώς υποχωρούν οι ανησυχίες για τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.

Διατήρηση της συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι τάσεις συσσώρευσης ενδέχεται να διατηρηθούν βραχυπρόθεσμα, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Διατήρηση της τάσης συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα αναμένει και η National Securities, ελλείψει ειδήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Γενικό Δείκτη υψηλότερα των 4.000 μονάδων.

Η Proton Securities από την πλευρά της αναμένει θετικό άνοιγμα στην εγχώρια αγορά, τονίζοντας την έλλειψη ειδήσεων, ενώ θετική επιρροή από τις ασιατικές αγορές αναμένει η Piraeus Securities.

Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,15% χθες, αγγίζοντας το επίπεδο των 3.978,31 μονάδων, καθώς παρατηρήθηκαν ορισμένες κερδοσκοπικές κινήσεις, μετά την ισχυρή απόδοση της προηγούμενης εβδομάδας, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η αγορά εξακολουθεί να διατηρείται σε επίπεδα υψηλότερα αυτών του Αυγούστου, ωστόσο η έλλειψη ειδήσεων και οι γεωπολιτικές εξελίξεις ”μεταφράζονται” σε έλλειψη θετικών καταλυτών, βραχυπρόθεσμα.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,15% έκλεισε η Σοφοκλέους, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, με χαμηλότερο του μέσου όρου τζίρο, που άγγιξε τα 220 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη Marfin Analysis. Οι δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 έκλεισαν με απώλειες 0,25% και 0,16% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v