Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πτώση 78% στα κέρδη Q2 αναμένει η Eurobank

Σύμφωνα με την Eurobank Equities, τα μικτά κέρδη του Στοιχήματος αναμένονται μειωμένα κατά 24%, του Kino κατά 10%, ενώ αντιθέτως εκτιμάται ότι καλύτερες θα είναι οι επιδόσεις του Joker και του Lotto.

ΟΠΑΠ: Πτώση 78% στα κέρδη Q2 αναμένει η Eurobank
Στα 28 εκατ. ευρώ εκτιμά η Eurobank Equities ότι θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ το β' τρίμηνο, μειωμένα κατά 78% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Τα EBITDA αναμένεται να υποχωρήσουν κατά 71% σε ετήσια βάση στα 46 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, τα μικτά κέρδη του Στοιχήματος αναμένονται μειωμένα κατά 24%, του Kino κατά 10%, ενώ αντιθέτως εκτιμάται ότι καλύτερες θα είναι οι επιδόσεις του Joker και του Lotto.

Για τα VLTs, εκτιμά πως θα υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω των καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, με την χρηματιστηριακή να προβλέπει τώρα πως η λειτουργία τους θα ξεκινήσει το β' τρίμηνο του 2014 αντί του α' τριμήνου που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση, ενώ θα υπάρξει καθυστέρηση κατά ένα τρίμηνο και στο λανσάρισμα του νέου λότο/ξυστού από την κοινοπραξία του ΟΠΑΠ.

Τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ θα ανακοινωθούν στις 29 Αυγούστου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v