Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: ”Έξω” κοιτά η Σοφοκλέους

Έλλειψη σε εγχώριες ειδήσεις θα παρουσιάσει η ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο εβδομαδιαίο της report η Εγνατία, επισημαίνοντας ότι θα απαιτηθεί θετική καθοδήγηση από το εξωτερικό προκειμένου να διατηρηθεί η ανοδική φορά.

Εγνατία: ”Έξω” κοιτά η Σοφοκλέους
Έλλειψη σε εγχώριες ειδήσεις θα παρουσιάσει την εβδομάδα αυτή η ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο εβδομαδιαίο της report η Εγνατία, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί θετική καθοδήγηση από το εξωτερικό προκειμένου να διατηρήσει την ανοδική της φορά.

Οι Alpha Bank, Eurobank και Εθνική παραμένουν ανάμεσα στα top picks της χρηματιστηριακής, ενώ διατηρείται και η θετική στάση της για ΕΛΠΕ και Motor Oil, όπως και για Τιτάνα και ΟΤΕ.

Για την εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, η χρηματιστηριακή δεν αναμένει οποιαδήποτε σημαντική μακροοικονομική ή επιχειρηματική είδηση που θα μπορούσε να επηρεάσει αποφασιστικά την αγορά. Το μόνο γεγονός που θα μπορούσε να έχει επίπτωση στην αγορά, όπως αναφέρεται, είναι η ανακοίνωση του 3ετούς business plan της Εθνικής, η οποία αναμένεται για τα μέσα Οκτώβρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v