Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικού κλίματος συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ

Διατήρηση του θετικού κλίματος αναμένουν οι αναλυτές, μετά την ανοδική διάσπαση, την προηγούμενη εβδομάδα, των 3.960 μονάδων. Δεν αποκλείουν ωστόσο κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, ενώ αναμένουν ότι, ελλείψει ειδήσεων, κατεύθυνση θα αναζητηθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Θετικού κλίματος συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Αν και το κλίμα έχει βελτιωθεί σημαντικά, δεν μπορούν να αποκλειστούν περαιτέρω κερδοσκοπικές κινήσεις, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε χαμηλότερο επίπεδο, τάση την οποία εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει και η Σοφοκλέους, σύμφωνα με την Proton Securities.

Η Piraeus Securities από την πλευρά της αναμένει θετική συνεδρίαση για σήμερα, μετά την αποκόμιση κερδών της Παρασκευής.

Η Σοφοκλέους ”έσπασε” το εύρος των 3.960 μονάδων, κλείνοντας την εβδομάδα στις 3.984 μονάδες, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Η έλλειψη ειδήσεων από το εσωτερικό μεταφέρει το ενδιαφέρον στις διεθνείς αγορές, που ανταποκρίθηκαν θετικά την προηγούμενη εβδομάδα στις ενδείξεις της Fed ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις επιτοκίων.

Η χρηματιστηριακή αναμένει διατήρηση του θετικού κλίματος, αν και δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, δεδομένης της θετικής απόδοσης της προηγούμενης εβδομάδας.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Οι κερδοσκοπικές κινήσεις στις μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης οδήγησαν τον Γενικό Δείκτη κατά 0,7% χαμηλότερα την Παρασκευή, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

Ο τζίρος άγγιξε τα 303 εκατ. ευρώ, με τον δείκτη FTASE 20 να καταγράφει απώλειες 0,67% και τον δείκτη FTSEM 40 να διατηρείται αμετάβλητος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v