Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Θετικά σχόλια από ΑΧΕ για την Κίνα

Θετικές εμφανίζονται οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (06/10) για την επέκταση της Frigoglass στην αγορά της Κίνας. Η HSBC ανέφερε πως αυτή η θα μπορούσε να προσθέσει 1,6 ευρώ ανά μετοχή στην θεωρητική τιμή των 16 ευρώ. Τα σχόλια των Eurobank Sec και Alpha Finance.

Frigoglass: Θετικά σχόλια από ΑΧΕ για την Κίνα
Θετικές εμφανίζονται οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (06/10) για την επέκταση της Frigoglass στην αγορά της Κίνας.

H HSBC ανέφερε η επέκταση της εταιρίας στην Κίνα θα μπορούσε να προσθέσει 1,6 ευρώ ανά μετοχή στην θεωρητική τιμή των 16 ευρώ, τονίζοντας ότι η κίνηση θα μπορούσε να αποτελέσει καταλύτη για τη μετοχή.

Από την πλευρά της η Eurobank Sec χαρακτηρίζει θετικά αλλά προεξοφλημένα τα νέα. Υπολογίζει ότι κατά το δεύτερο έτος λειτουργίας της μονάδας παραγωγής, ήτοι το 2009, οι πωλήσεις θα κυμαίνονται σε επίπεδα μεταξύ 13 και 15 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τον τίτλο της εισηγμένης.

Η Alpha Finance αναφέρει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο θα διαμορφώσουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη Frigoglass.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v