Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Θετικές οι ΑΧΕ για το έργο σε Ν. Αφρική

Εκτιμήσεις για την επίδραση στα μεγέθη της Intralot από το έργο στη Νότιο Αφρική παραθέτουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report με ημερομηνία 5 Οκτωβρίου. Η HSBC προβλέπει ότι το επταετές συμβόλαιο θα μπορούσε να προσθέσει 0,7 ευρώ ανά μετοχή στη δίκαιη τιμή.

Intralot: Θετικές οι ΑΧΕ για το έργο σε Ν. Αφρική
Εκτιμήσεις για την επίδραση στα μεγέθη της Intralot από το έργο στη Νότιο Αφρική παραθέτουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report με ημερομηνία 5 Οκτωβρίου.

Η Marfin Analysis τονίζει ότι αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ποσοστό συμμετοχής της Intralot στη σύμπραξη που ανέλαβε το έργο η συμφωνία θα μπορούσε να προσθέσει μέχρι και 10 εκ. ευρώ στα καθαρά κέρδη της Intralot το 2008. Αυτή η κερδοφορία αντιπροσωπεύει αύξηση μέχρι και 10% στα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2008, προσθέτει η χρηματιστηριακή.

Από την πλευρά της η HSBC προβλέπει ότι το επταετές συμβόλαιο θα μπορούσε να προσθέσει 0,7 ευρώ ανά μετοχή στη δίκαιη τιμή, ενώ αναφέρει ότι ο τζίρος από τις λοταρίες στη Νότιο Αφρική ανέρχεται στα 300 εκατ. ευρώ περίπου και παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.

Η Eurobank Sec αναφέρει ότι τα νέα είναι θετικά, έχουν περίπου προεξοφληθεί, ενώ το συμβόλαιο προσθέτει goodwill στην εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v