Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή μια ανάκαμψη, λόγω ευρωαγορών

Η έλλειψη ειδήσεων εξακολουθεί να ”κρατά” τη Σοφοκλέους στο εύρος συσσώρευσης, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, οι οποίοι σημειώνουν ότι οι ευρωπαϊκές αγορές ίσως δώσουν μια ”θετική νότα” στη σημερινή συνεδρίαση.

ΑΧΕ: Πιθανή μια ανάκαμψη, λόγω ευρωαγορών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι διεθνείς αγορές έκλεισαν υψηλότερα χθες, βρίσκοντας στήριξη στην καθοδική πορεία των τιμών του πετρελαίου, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι ως εκ τούτου η πτωτική κίνηση είναι μάλλον περιορισμένη σήμερα.

Η National Securities από την πλευρά της αναμένει διατήρηση του αρνητικού κλίματος, όσον αφορά στη βραχυπρόθεσμη τάση στη Σοφοκλέους.

Η Piraeus Securities εκτιμά ότι είναι πιθανή μια ήπια τεχνική ανάκαμψη σήμερα, ενώ η Proton Securities ”βλέπει” θετικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους, μετά και την ανάκαμψη των διεθνών αγορών.

Η συνεχιζόμενη απουσία ειδήσεων υποδεικνύει ότι η ελληνική αγορά δεν αναμένεται να ξεφύγει από το εύρος συσσώρευσης, αν και η θετική κίνηση από τις ευρωπαϊκές αγορές ίσως δημιουργήσει κάποια αισιοδοξία κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, εκτιμά η Εγνατία Finance.

Τι έγινε χθες: Πτώση για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα κατέγραψαν οι ελληνικές μετοχές, σύμφωνα με τη Marfin Analysis. Οι ρευστοποιήσεις σε όλο το ταμπλό οδήγησαν τον Γενικό Δείκτη σε απώλειες 0,63%. Ο τζίρος άγγιξε τα 279 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με απώλειες 0,63% και 0,78% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v