Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι αναλυτές

Στο ίδιο ”μοτίβο” της προηγούμενης εβδομάδας αναμένουν ότι θα κινηθεί η Σοφοκλέους. Η τάση, όπως εκτιμούν, θα αναζητηθεί από το εξωτερικό για μια ακόμα συνεδρίαση, ελλείψει ειδήσεων. Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα η συνεδρίαση θα ξεκινά μια ώρα νωρίτερα.

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν οι αναλυτές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Διαπραγμάτευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία υπενθυμίζει ότι από σήμερα η αγορά θα ανοίγει μια ώρα νωρίτερα.

Η National Securities αναμένει η ελληνική αγορά να συνεχίσει να αναζητεί κατεύθυνση από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ελλείψει ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι εκτιμήσεις της Proton Securities, η οποία αναμένει η Σοφοκλέους να ακολουθήσει την τάση που προέρχεται από το εξωτερικό.

Η Piraeus Securities από την πλευρά της επισημαίνει πως η στασιμότητα στην ελληνική αγορά οφείλεται στον χαμηλό όγκο των συναλλαγών, προβλέποντας για σήμερα μια συνεδρίαση ήπιων τόνων, εν αναμονή της ανακοίνωσης της ΕΚΤ για τα επιτόκια, αυτή την εβδομάδα.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Οι ρευστοποιήσεις στις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης οδήγησαν τον Γενικό Δείκτη 0,55% χαμηλότερα, εν μέσω χαμηλού όγκου συναλλαγών. Ο τζίρος άγγιξε τα 226 εκατ. ευρώ, με τον δείκτη FTASE 20 να ”χάνει” 0,8% και τον FTSEM 40 και διαμορφώνεται 0,58% υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v