Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Διατηρεί τη τιμή των 14 ευρώ η Piraeus Sec

Διατηρεί την τιμή–στόχο των 14 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Jumbo η Piraeus Sec. σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου. Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρίας αλλά και η προοπτική επέκτασης σε νέες αγορές πιθανόν να καθιστούν τις εκτιμήσεις της Piraeus Sec. ”συντηρητικές”.

Jumbo: Διατηρεί τη τιμή των 14 ευρώ η Piraeus Sec
Διατηρεί την τιμή–στόχο των 14 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Jumbo η Piraeus Sec. σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρίας αλλά και η προοπτική επέκτασης σε νέες αγορές πιθανόν να καθιστούν ”συντηρητικές” τις εκτιμήσεις της Piraeus Sec. για την εισηγμένη.

Για το οικονομικό έτος 2006 - 2007 τα καθαρά κέρδη της Jumbo εκτιμώνται στα 52,76 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών στα 316,01 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, η εταιρία διαπραγματεύεται 13,5 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη της οικονομικής περιόδου 2006 – 2007.

Η μετοχή της Jumbo ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 28ης Σεπτεμβρίου στα 11,78 ευρώ.

Παράλληλα η Piraeus αναφέρεται στην παρουσίαση της Jumbo στην ΕΘΕ, κατά την οποία ο κ. Βακάκης προέβλεψε ότι τα καθαρά κέρδη θα τρέξουν με ρυθμό 9%-10%. Για τα προσεχή δύο έτη η μέση ετήσια αύξηση των πωλήσεων εκτιμάται μεταξύ 10%-20%, δίχως να συνυπολογίζονται οι αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v