Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: ”Η μείωση κερδών δεν είναι ανησυχητική”

Σε οριακή αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου στα 9,7 ευρώ (από 9,8) για την ΕΛΤΕΧ προχωρά η P&K σε έκθεσή της (29/09) με τίτλο ”Η μείωση των κερδών δεν είναι ανησυχητική”. Διατηρεί τη σύσταση ”buy”, μειώνει τις εκτιμήσεις για τα καθαρά κέρδη 2006 - 2007 της εταιρίας, τονίζει ωστόσο πως διατηρείται το θετικό επενδυτικό σενάριο (μακροπρόσθεσμα) γι’ αυτήν.

ΕΛΤΕΧ: ”Η μείωση κερδών δεν είναι ανησυχητική”
Σε οριακή αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου στα 9,7 ευρώ (από 9,8) για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ προχωρά η P&K σε έκθεσή της (29/09) με τίτλο ”Η μείωση των κερδών δεν είναι ανησυχητική”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”.

Η τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 28% για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ η οποία ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 28ης Σεπτεμβρίου στα 7,6 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή μειώνει περαιτέρω τις εκτιμήσεις της για τα καθαρά κέρδη του 2006 και του 2007 της Ελληνικής Τεχνοδομικής, τα οποία και προβλέπει στα 69 και 95 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι οι εκτιμήσεις για μειωμένη κερδοφορία δεν μεταβάλλουν το θετικό επενδυτικό ”σενάριο” που αντιπροσωπεύει η εταιρία μακροπρόθεσμα, ούτε αποτελούν σημάδι πώλησης της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v