Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στα 5,8 ευρώ αυξάνει την τιμή η Alpha Fin.

Η σταδιακή αλλαγή κλίματος, εν αναμονή των ιδιωτικοποιήσεων και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, έχει επηρεάσει την μετοχή της εταιρείας, η οποία έχει κάνει σημαντικό ράλι από τα χαμηλά της, σημειώνει η χρηματιστηριακή

ΕΧΑΕ: Στα 5,8 ευρώ αυξάνει την τιμή η Alpha Fin.
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την ΕΧΑΕ στα 5,8 ευρώ ανά μετοχή από 4,4 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Alpha Finance με έκθεσή της στις 24/7, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "neutral".

Όπως επισημαίνει, η σταδιακή αλλαγή κλίματος, εν αναμονή των ιδιωτικοποιήσεων και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, έχει επηρεάσει την μετοχή της εταιρείας, η οποία έχει κάνει σημαντικό ράλι από τα χαμηλά της, υπεραποδίδοντας έναντι της αγορά κατά περισσότερο από 30% από την αρχή του έτους.

Επιπλέον, το «απροσδόκητο δώρο» των 30 εκατ. ευρώ που προέρχεται από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την σχετική ώθηση που έδωσε στην συναλλακτική δραστηριότητα, βελτίωσαν το κλίμα.

Ωστόσο, τα μακροοικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, που παραμένουν γρίφος, και η εύθραυστη πολιτική σταθερότητα, δεν αφήνουν μεγάλο περιθώριο αισιοδοξίας.

Σε ότι αφορά την υποβάθμιση του ελληνικού χρηματιστηρίου από τον MSCI, η Alpha Finance εκτιμά πως θα μπορούσε να αποτελεί «καλή είδηση», αφού τονίζει τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς.

Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ για το β' τρίμηνο ανακοινώνονται την ερχόμενη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v