Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η Ευρώπη θα καθορίσει το κλίμα

Η πορεία που θα ακολουθήσουν οι ευρωπαϊκές αγορές θα καθορίσει για μια ακόμα φορά το κλίμα στη Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε μετοχές που έχουν υπεραποδόσει.

ΑΧΕ: Η Ευρώπη θα καθορίσει το κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο πτώσης στην αγορά φαίνεται περιορισμένο, ωστόσο, για τη συνέχεια, η πορεία των διεθνών αγορών θα παίξει σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με την Marfin Analysis.

Επιφυλακτικό άνοιγμα και ορισμένες κερδοσκοπικές κινήσεις σε μετοχές που έχουν υπεραποδόσει, αναμένει για σήμερα η Proton Securities, ενώ η Piraeus Securities εκτιμά ότι η συσσώρευση είναι ένα πιθανό σενάριο σήμερα.

Αν και ορισμένες κερδοσκοπικές κινήσεις δεν μπορούν να αποκλειστούν βραχυπρόθεσμα, το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί, σύμφωνα με την National Securities.

Ο Γενικός Δείκτης κατάφερε να διασπάσει χθες το υψηλό όριο της πρόσφατης τάσης συσσώρευσης, αγγίζοντας ενδοσυνεδριακά τις 3.978,53 μονάδες, για να κλείσει τελικά στις 3.968,66 μονάδες, αναφέρει η Εγνατία Finance. Οι ανοδικές κινήσεις θα επιχειρηθούν και πάλι, ωστόσο η απόδοση των υπολοίπων ευρωπαϊκών αγορών θα παίξει ρόλο στο κλίμα.

Τι έγινε χθες: Ανέκαμψαν χθες οι ελληνικές μετοχές, και διατήρησαν τα κέρδη τους, με τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδουν, εν μέσω υψηλού όγκου συναλλαγών, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 395 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v