Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Αύξηση τιμής στα 10,3 ευρώ από Marfin

Σε μικρή αύξηση της τιμής-στόχου για την Ελληνική Τεχνοδομική, στα 10,3 ευρώ ανά μετοχή, από 10 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 26/9 η Marfin Analysis, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”. Η Marfin Analysis τονίζει ότι η Ελληνική Τεχνοδομική παραμένει μια επενδυτική ευκαιρία.

ΕΛΤΕΧ: Αύξηση τιμής στα 10,3 ευρώ από Marfin
Σε μικρή αύξηση της τιμής-στόχου για την Ελληνική Τεχνοδομική, στα 10,3 ευρώ ανά μετοχή, από 10 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 26/9 η Marfin Analysis, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή, μετά την προς τα κάτω αναθεώρηση της διοίκησης της ΕΛΤΕΧ για τα αποτελέσματα του 2006, μειώνει τις προβλέψεις της για τα περιθώρια ανάληψης κατασκευαστικών έργων.

Για το 2006-2007 μειώνει τις προβλέψεις της για τον κύκλο εργασιών, τα EBITDA και τα καθαρά κέρδη κατά 2%, 17% και 15% αντίστοιχα, αυξάνει όμως τις προβλέψεις της για τις κατασκευές σταδιακά από το 2007 και μετά, περιλαμβάνοντας σε αυτές την κατασκευή τριών νέων έργων (Κόρινθος-Καλαμάτα, Σήραγγα Θεσσαλονίκης και Μαλιακός-Κλειδί).

Σύμφωνα με την Marfin Analysis, η αύξηση της τιμής στόχου αντανακλά την αναθεώρηση των προβλέψεών της και την πρόσθεση μιας δίκαιης αποτίμησης για τα τρία νέα έργα (που δεν έχουν ακόμα υπογραφεί),

Η Marfin Analysis τονίζει παράλληλα ότι η Ελληνική Τεχνοδομική παραμένει μια επενδυτική ευκαιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v