Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Με βοήθεια από Wall προς την υπέρβαση

Το θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, στον απόηχο της Wall Street, αναμένουν οι αναλυτές ότι θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, η οποία θα επιχειρήσει και πάλι μια ανοδική διάσπαση του εύρους των 3.960 μονάδων.

ΑΧΕ: Με βοήθεια από Wall προς την υπέρβαση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετικό άνοιγμα της Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, ακολουθώντας το κλείσιμο των διεθνών αγορών.

Οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα, με τους Αμερικανούς επενδυτές να έχουν το βλέμμα στραμμένο στην ανακοίνωση των στοιχείων για τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά, σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία εκτιμά ότι και στη Σοφοκλέους το άνοιγμα θα είναι θετικό.

Η Piraeus Securities, από την πλευρά της, εκτιμά ότι οι ελληνικές μετοχές θα ακολουθήσουν την καλή διάθεση των υπόλοιπων ευρωπαϊκών αγορών.

Για μια ακόμα συνεδρίαση, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε στο γνώριμο εύρος, αποτυγχάνοντας την ανοδική διάσπαση του εύρους των 3.850-3.960 μονάδων, ελλείψει ειδήσεων, όπως επισημαίνει η Εγνατία Finance.

Η ίδια συμπεριφορά αναμένεται και σήμερα, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, με το κλίμα να καθορίζεται από τις ευρωπαϊκές αγορές. Η Εγνατία επαναλαμβάνει ότι μια αποφασιστική, διαρκής διάσπαση πάνω από το επίπεδο αντίστασης των 3.960 μονάδων απαιτεί αυξημένο όγκο συναλλαγών και νέους καταλύτες.

Τι έγινε χθες: Αμετάβλητη έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με τζίρο 243 εκατ. ευρώ, καθώς ”έχασε” το δυνατό άνοιγμα της Wall Street, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v