Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VRS: Σε ανοικτή γραμμή με διεθνείς επενδυτές

Οι ελληνικές εισηγμένες εξακολουθούν να παραμένουν στο ευρύτερο φάσμα ενδιαφέροντος των διεθνών επενδυτών, ενώ ξένα χαρτοφυλάκια δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και startups, σύμφωνα με τη VRS.

VRS: Σε ανοικτή γραμμή με διεθνείς επενδυτές
Η VRS (Valuation & Research Specialists) ανακοινώνει ότι ορισμένα από τα σημαντικότερα διεθνή θεσμικά χαρτοφυλάκια παρακολουθούν συστηματικά τις εταιρικές της αναλύσεις και αποτιμήσεις.

Οι αναλύσεις της VRS αναφέρονται τόσο σε εισηγμένες όσο και σε μη εισηγμένες εταιρίες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Ειδικότερα, οι θεσμικοί επενδυτές που παρακολουθούν τις αναλύσεις για ελληνικές εταιρίες της VRS είναι γνώστες της Ελλάδας, καθώς έχουν λάβει άμεσα ή έμμεσα αξιόλογες θέσεις στην εγχώρια αγορά εταιρικών κεφαλαίων κατά τα τελευταία 15 έτη.

Οι ελληνικές εισηγμένες εταιρίες εξακολουθούν να παραμένουν στο ευρύτερο φάσμα ενδιαφέροντος των διεθνών επενδυτών, ενώ χαρτοφυλάκια όπως private equity funds, hedge funds και venture capital funds από αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μη εισηγμένες εταιρίες όπως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και startups.

Σημειώνεται ότι η VRS είναι η μοναδική εταιρία ανεξάρτητης ανάλυσης με έδρα την Ελλάδα, ενώ οι αναλύσεις της απευθύνονται αποκλειστικά σε διεθνή θεσμικά χαρτοφυλάκια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v