Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Αναζητείται κατεύθυνση από το εξωτερικό

Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, εν μέσω επιφυλακτικότητας και χαμηλής συμμετοχής των επενδυτών, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές. Κατεύθυνση, για μια ακόμα φορά, θα αναζητηθεί από το εξωτερικό.

AXE: Αναζητείται κατεύθυνση από το εξωτερικό
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η αγορά θα συσσωρευτεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι είναι μάλλον περιορισμένο το ενδεχόμενο περαιτέρω υποχώρησης.

Η επιφυλακτικότητα και η χαμηλή συμμετοχή των επενδυτών θα είναι εμφανείς στην αγορά σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Piraeus Securities.

Σύμφωνα με την Proton Securities, οι επενδυτές ενδέχεται σήμερα να αναζητήσουν κατεύθυνση από το εξωτερικό, δεδομένης της περιορισμένης ροής ειδήσεων.

Ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε στην περιοχή των 3.850-3.950 μονάδων την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναμενόταν, υπεραποδίδοντας έναντι των άλλων ευρωπαϊκών αγορών και κλείνοντας την εβδομάδα με κέρδη 0,7%, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή αναμένει την ίδια συμπεριφορά σήμερα, με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές να καθορίζουν το κλίμα.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Χαμηλότερα κατά 0,5% έκλεισε την Παρασκευή η Σοφοκλέους, υπεραποδίδοντας πάντως έναντι των περισσότερων ευρωπαϊκών αγορών, σύμφωνα με τη Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 255 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v