Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανές σήμερα οι κερδοσκοπικές κινήσεις

Ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, εκτιμώντας ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες υπέρβασης των 3.950 μονάδων. Τα στοιχεία για την αμερικανική οικονομία ενδέχεται να επιβαρύνουν το κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με τους αναλυτές.

ΑΧΕ: Πιθανές σήμερα οι κερδοσκοπικές κινήσεις
Τι εκτιμάται για σήμερα: Κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις δεν μπορούν να αποκλειστούν για σήμερα, όπως εκτιμά στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Οι ανησυχίες για ”ανώμαλη προσγείωση” της αμερικανικής οικονομίας ενδέχεται να επιβαρύνουν το κλίμα σήμερα στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ στη Σοφοκλέους δεν αποκλείονται κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Piraeus Securities.

Επιφυλακτικό άνοιγμα της Σοφοκλέους αναμένει η Proton Securities, με τους επενδυτές να ρευστοποιούν μέρος των πρόσφατων κερδών τους.

Όπως αναμενόταν, ο Γενικός Δείκτης προσέγγισε χθες το υψηλότερο όριο του πρόσφατου εύρους συσσώρευσης των 3.850-3.950/60 μονάδων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να το ξεπεράσει, όπως αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή αναμένει περαιτέρω προσπάθειες ανοδικής κίνησης, ωστόσο για μια επιτυχημένη υπέρβαση πάνω από το επίπεδο των 4.000 μονάδων, χρειάζεται αυξημένος όγκος και νέες ειδήσεις που να μπορούν να κινήσουν την αγορά.

Τι έγινε χθες: Η Σοφοκλέους υπεραπέδοσε έναντι των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, κλείνοντας με άνοδο 0,7%, με τζίρο 420 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης FTASE 20 έκλεισε με κέρδη 0,77% ενώ κατά 0,9% ενισχύθηκε ο δείκτης FTSEM 40, όπως αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v