Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Τα θεμελιώδη παραμένουν ισχυρά

Τα θεμελιώδη της αγοράς παραμένουν ισχυρά και αγοραστικές ευκαιρίες εμφανίζονται ακόμα και σε κλάδους όπως οι τράπεζες, το gaming, τα οικοδομικά υλικά και οι κατασκευές, επισημαίνει η P&K στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου.

P&K: Τα θεμελιώδη παραμένουν ισχυρά
Τα θεμελιώδη της αγοράς ισχυρά παραμένουν και αγοραστικές ευκαιρίες εμφανίζονται ακόμα και σε κλάδους όπως οι τράπεζες, το gaming, τα οικοδομικά υλικά και οι κατασκευές, επισημαίνει η P&K στο εβδομαδιαίο report (20/09) με τίτλο ”Foreign investors on the sidelines”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι ο όγκος συναλλαγών στη Σοφοκλέους έχει μειωθεί, ενώ οι ξένοι επενδυτές φαίνεται να ”κρατούν αποστάσεις”, αυξάνοντας τους φόβους ότι το περιορισμένο ενδιαφέρον μπορεί να πλήξει τις μετοχές.

Σε ό,τι αφορά τις κυριότερες εξελίξεις της εβδομάδας, η P&K ξεχωρίζει την ανακοίνωση για την αύξηση του ωραρίου του KΙΝΟ αλλά και την ειδησεογραφία για το πρόγραμμα (περαιτέρω) αποκρατικοποιήσεων του 2007.

Αναφέρει ακόμα τις νέες εκτιμήσεις της ΕΛΤΕΧ για τα κέρδη που θα καταγράψει το τρέχον έτος.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή προχώρησε στην αύξηση της τιμής–στόχου για την ΕΛΤΕΧ στα 9,8 ευρώ αλλά και στη μείωση της τιμής για τη ΔΕΗ στα 20,10 ευρώ, από τα 25,4 ευρώ προηγουμένος. Για τη μετοχή της Επιχείρησης προχώρησε σε υποβάθμιση της σύστασης σε ”equalweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v