Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι τάσεις συσσώρευσης

Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης εκτιμούν για σήμερα οι αναλυτές, με τη Σοφοκλέους να αναζητά για μια ακόμα φορά τάση από τις ευρωπαϊκές αγορές, που σήμερα θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις αποφάσεις της Fed για τα επιτόκια.

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι τάσεις συσσώρευσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Αυξημένο ενδιαφέρον για τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης αναμένει τις επόμενες εβδομάδες η Marfin Analysis, καθώς οι περισσότερες από τις εταιρίες της κατηγορίας αυτής πραγματοποιούν roadshows στο Λονδίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Εκτιμά ότι η συσσώρευση παραμένει το επικρατέστερο σενάριο.

Η σημερινή συνεδρίαση της Fed θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών, ενώ στη Σοφοκλέους αναμένεται διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Piraeus Securities.

Η Proton Securities αναμένει άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών σε χαμηλότερο επίπεδο, εν αναμονή των αποφάσεων της Fed για τα επιτόκια, τάση την οποία εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει και η Σοφοκλέους.

Ύστερα από μια ασταθή συνεδρίαση, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή μεταβολή (+0,08%) χθες, με το κύριο χαρακτηριστικό να παραμένει η αποστροφή για τον κίνδυνο, από την πλευρά των επενδυτών, όπως αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή αναμένει άλλη μια συνεδρίαση χωρίς κατεύθυνση, με τον Γενικό Δείκτη να παραμένει στο εύρος των 3.850-3.950 μονάδων, αναζητώντας κατεύθυνση από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Αναμφίβολα σήμερα στο επίκεντρο θα βρίσκεται η συνεδρίαση της FOMC και οι αποφάσεις για τα αμερικανικά επιτόκια.

Τι έγινε χθες: Ελαφρώς υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, καθώς η αγορά εξακολουθεί να συσσωρεύεται στα τρέχοντα επίπεδα, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 202 εκατ. ευρώ, με τον δείκτη FTSE-20 να ενισχύεται κατά 0,04% και τον FTSEM 40 να κλείνει αμετάβλητος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v