Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διήμερο road show στο Λονδίνο για 30 εισηγμένες

Ξεκινά σήμερα το διήμερο road show για την ελληνική αγορά που διοργανώνει στο Λονδίνο το Ελληνικό Χρηματιστήριο σε συνεργασία με το Bloomberg. Στη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν στους ξένους θεσμικούς επενδυτές και funds 30 ελληνικές εταιρίες υψηλής κεφαλαιοποίησης, που δεν ανήκουν όμως στον σχετικό δείκτη FTSE 20.

Διήμερο road show στο Λονδίνο για 30 εισηγμένες
Ξεκινά σήμερα το διήμερο road show για την ελληνική αγορά που διοργανώνει στο Λονδίνο το Ελληνικό Χρηματιστήριο σε συνεργασία με το Bloomberg.

Στη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν στους ξένους θεσμικούς επενδυτές και funds 30 ελληνικές εταιρίες υψηλής κεφαλαιοποίησης, που δεν ανήκουν όμως στον σχετικό δείκτη FTSE 20.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στα γραφεία του Bloomberg στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της επετείου των 130 χρόνων λειτουργίας του ελληνικού χρηματιστηρίου, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν μεταξύ άλλων οι δραστηριότητες των Ελληνική Τεχνοδομική, Μπάμπης Βωβός, Vivartia, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Αττικής, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Ιασώ, Μαϊλλης κ.ά.

Δείτε την πλήρη λίστα των εταιριών που συμμετέχουν στο road show, στη διπλανή στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v