Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ.Τ.: ”Neutral” συνιστά η Piraeus Sec.

Με τιμή–στόχο τα 18,9 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά την κάλυψη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η Piraeus Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου. Για το 2006, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του Τ.Τ. θα ανέλθουν στα 140 εκατ. ευρώ από 123 εκατ. ευρώ που ήταν το 2005.

Τ.Τ.: ”Neutral” συνιστά η Piraeus Sec.
Με τιμή–στόχο τα 18,9 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά την κάλυψη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η Piraeus Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι το Τ.Τ. έχει αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά που αν αξιοποιηθούν μπορούν να ενισχύσουν την κερδοφορία του, όπως η ισχυρή κεφαλαιακή βάση που μπορεί να στηρίξει την ανάπτυξη δραστηριοτήτων.

Επιπλέον σημειώνει ότι στα ”δυνατά” σημεία του Τ.Τ. περιλαμβάνονται η αποκλειστική συνεργασία με τα ΕΛΤΑ για προώθηση των προϊόντων του και το διευρυμένο δίκτυο που του εξασφαλίζει παρουσία ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν δραστηριοποιούνται άλλες τράπεζες.

Για το 2006, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του Τ.Τ. θα ανέλθουν στα 140 εκατ. ευρώ από 123 εκατ. ευρώ που ήταν το 2005.

Επίσης, εκτιμά ότι υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ενός ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της εταιρίας.

Η μετοχή του Τ.Τ. ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 18ης Σεπτεμβρίου στα 15,88 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v