Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Piraeus Sec: Yψηλότερες τιμές σε Attica, Βlue Star

Nέες υψηλότερες τιμές-στόχους θέτει για τις μετοχές της Attica και της Blue Star η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεση με ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, αυξάνει στα 4,6 ευρώ, από 4,3 ευρώ πριν, την τιμή για την Attica, ενώ για την Blue Star η νέα τιμή διαμορφώνεται στα 3,5 ευρώ.

Piraeus Sec: Yψηλότερες τιμές σε Attica, Βlue Star
Nέες υψηλότερες τιμές–στόχους θέτει για τις μετοχές της Attica και της Blue Star η Piraeus Sec. σε έκθεση με ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, αυξάνει στα 4,6 ευρώ, από 4,3 ευρώ πριν, την τιμή για την Attica, ενώ θέτει σύσταση ”neutral – trading buy”.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η ενεργός παρουσία της Attica στις γραμμές της Αδριατικής με την ίδια χωρητικότητα πλοίων (capacity) δεν θα αποβεί επωφελής για τους μετόχους.

Για την Blue Star η νέα τιμή διαμορφώνεται στα 3,5 ευρώ από 2,67 ευρώ προηγουμένως, με τη σύσταση να υποβαθμίζεται σε ”neutral” από ”outperform”.

Η Blue Star ”παραμένει η ατμομηχανή του ομίλου”, αναφέρουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής, επισημαίνοντας παράλληλα την ισχυρή πορεία της εταιρίας στην εγχώρια αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v