Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Κατεύθυνση από το εξωτερικό για τη Σοφοκλέους

Τάσεις συσσώρευσης, με ενδεχόμενο συνέχισης των κερδοσκοπικών κινήσεων, ”βλέπουν” για σήμερα οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές.

ΑΧΕ: Κατεύθυνση από το εξωτερικό για τη Σοφοκλέους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περαιτέρω κερδοσκοπικές κινήσεις δεν θα πρέπει να αποκλειστούν για σήμερα, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Στο ενδεχόμενο στήριξης των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων από το θετικό κλείσιμο της Wall Street αναφέρεται η Σίγμα Securities, η οποία εκτιμά ότι δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πιέσεις από ρευστοποιήσεις σήμερα.

Ελαφρώς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Securities, κατεύθυνση την οποία εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει και η Σοφοκλέους.

Η Σοφοκλέους δεν κατάφερε να διατηρήσει τα κέρδη που είχε καταγράψει νωρίτερα, κλείνοντας τελικά αμετάβλητη (-0,06%) για Τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση και αποτυγχάνοντας να ”σπάσει” το επίπεδο αντίστασης των 3.950 μονάδων, ένα επίπεδο που αναμένεται να δοκιμαστεί και πάλι, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι τάσεις συσσώρευσης θα συνεχίσουν να επικρατούν, με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να δίνουν επίσης κατεύθυνση.

Τι έγινε χθες: Αμετάβλητη έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, καθώς οι επιθετικές κερδοσκοπικές κινήσεις προς τη λήξη της συνεδρίασης ”ψαλίδισαν” όλα τα κέρδη, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 273 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με κέρδη 0,13% και 0,09% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v