Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 21 ευρώ, υπό προϋποθέσεις λέει η Fοrtius

Εάν στις επόμενες συνεδριάσεις η μετοχή της ΔΕΗ διασπάσει ανοδικά τα 19,5 ευρώ και πραγματοποιήσει κλείσιμο με αυξημένο όγκο συναλλαγών υπεράνω της τιμής αυτής, τότε ο επόμενος στόχος εντοπίζεται υψηλότερα των 19,96 ευρώ προς το επίπεδο των 21 ευρώ, αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση.

ΔΕΗ: Στα 21 ευρώ, υπό προϋποθέσεις λέει η Fοrtius
Εάν στις επόμενες συνεδριάσεις η μετοχή της ΔΕΗ διασπάσει ανοδικά τα 19,5 ευρώ και πραγματοποιήσει κλείσιμο με αυξημένο όγκο συναλλαγών υπεράνω της τιμής αυτής, τότε ο επόμενος στόχος εντοπίζεται υψηλότερα των 19,96 ευρώ προς το επίπεδο των 21 ευρώ, αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου.

Αντιθέτως, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, ένα εκ νέου καθοδικό pullback θα οδηγήσει τη μετοχή της ΔΕΗ για μια ακόμα φορά στη περιοχή από όπου διέρχεται ο μακροπρόθεσμος απλός κινητός μέσος των 200 ημερών (SMA 200: 18.8 ευρώ).

Με απώλειες της τάξεως του 1,65%, στα 19,02 ευρώ, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή της ΔΕΗ εμφανίζοντας διαγραμματική αδυναμία να διαφύγει πάνω από την αντίσταση των 19,5 ευρώ, παρά την προχθεσινή ανοδική δυναμική, που εμπεριείχε το σχηματιζόμενο λευκό candlestick.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v