Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά, λένε οι ΑΧΕ

Θετικό εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα παραμείνει το κλίμα στην αγορά και σήμερα, ενώ τάση θα αναζητηθεί από το εξωτερικό, με τον Γενικό Δείκτη να προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο των 3.950 μονάδων.

Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετικό παραμένει το επενδυτικό κλίμα, ενώ το επιλεκτικό ενδιαφέρον σε μετοχές αναμένεται να συνεχιστεί, όπως εκτιμά η Marfin Analysis στο πρωινό report της.

Δυνατή συνεδρίαση αναμένει για σήμερα η Σίγμα Securities, ενώ εκτιμά ότι ο Γενικός Δείκτης θα προσπαθήσει να ανακτήσει το επίπεδο των 3.950 μονάδων.

Η Proton Securities εκτιμά ότι το γενικότερο θετικό κλίμα από το εξωτερικό, θα οδηγήσει σε υψηλότερο επίπεδο την εγχώρια αγορά.

Η Σοφοκλέους δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ράλι των ευρωπαϊκών αγορών χθες, δίνοντας έτσι περιθώριο αισιοδοξίας για θετικό άνοιγμα σήμερα, αναφέρει η Εγνατία Finance. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή εκφράζει αμφιβολίες για το αν αυτό θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ανοδικής τάσης, ενώ διατηρεί την άποψή της για συσσώρευση τιμών γύρω από τα τρέχοντα ή ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Οι ελληνικές μετοχές έκλεισαν οριακά υψηλότερα, καθώς η αγορά έκλεισε πριν το ράλι στο οποίο επιδόθηκαν αργότερα οι άλλες ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με την Marfin Analysis. Ο πολύ χαμηλός όγκος συναλλαγών ήταν και πάλι το χαρακτηριστικό, ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώθηκε στον ΟΤΕ. Ο τζίρος άγγιξε τα 210 εκατ. ευρώ. Οι δείκτες FTASE 20 και FTSEM έκλεισαν με κέρδη 0,29% και 0,06% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v