Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Ενέκρινε το ενημερωτικό της MIG Real Estate

Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό της MIG Real Estate και το συμπλήρωμα του Ενημερωτικού της MIG. Όλα τα πρόστιμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ε.Κ.: Ενέκρινε το ενημερωτικό της MIG Real Estate

Το ενημερωτικό της MIG Real Estate και το συμπλήρωμα του Ενημερωτικού της MIG ενέκρινε μεταξύ άλλων το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 651η/19.6.2013 συνεδρίασή του:

• Eνέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «MIG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την από 10.4.2013 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

• Eνέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «MARFIN INVESTMENT GROUP» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση ονομαστικών ομολογιών μετατρέψιμων σε μετοχές της εταιρίας, με την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

• Ενέκρινε, το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της υπέρ παλαιών μετόχων και την εισαγωγή τους στην κατηγορία «Επιτήρηση» της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

• Ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά νέων μερίδων της με αύξηση του εταιρικού της κεφαλαίου με μετρητά.

• Επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους € 97.000 στις εταιρίες Morgan Stanley, Morgan Stanley & CO International PLC και Morgan Stanley & Co LLC για μη προσήκουσα γνωστοποίηση, σε σειρά περιπτώσεων, της μεταβολής συμμετοχής τους επί των δικαιωμάτων ψήφου σε εισηγμένες εταιρείες, κατά παράβαση διατάξεων του πδ 51/1992 και του ν.3556/2007.

• Επέβαλε πρόστιμο € 10.000 στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για μη επιβεβαίωση εκτέλεσης εντολών των πελατών της, κατά παράβαση του άρθρου 17 της απόφασης 1/452/1.11.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

• Επέβαλε πρόστιμο € 5.000 στην εταιρεία «Πιστωτικός Αναπτυξιακός Συνεταιρισμός Μαγνησίας - Μαγνησιακή Πίστη», διότι προέβη σε δημόσια προσφορά μετοχών χωρίς να έχει δημοσιεύσει ενημερωτικό δελτίο, κατά παράβαση του ν. 3401/2005.

• Επέβαλε πρόστιμο €3.000 στην εταιρεία EUROCORP ΑΕΠΕΥ διότι διαπιστώθηκε παράβαση του άρθρου 3 της απόφασης 5/452/1.11.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από τον συνδεδεμένο Αντιπρόσωπο της ΑΕΠΕΥ κ. Διονύσιο Λευτάκη στο πλαίσιο παροχής της εκ μέρους του επενδυτικής υπηρεσίας λήψης και διαβίβασης εντολών πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v