Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στις νέες μετοχές της Coca Cola HBC

Την εισαγωγή στο ΧΑ των νέων μετοχών της COCA COLA HBC ενέκρινε σήμερα η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Επιστροφή κεφαλαίου από Τέρνα Ενεργειακή.

ΧΑ: Πράσινο φως στις νέες μετοχές της Coca Cola HBC

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 11.467.206 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "COCA COLA HBC AG" που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισφορά εις είδος των μετοχών της εταιρίας "COCA COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.", μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out).

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ορίστηκε η 19η Ιουνίου 2013.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.» από € 0,30 σε € 0,39, για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από € 0,39 σε € 0,30 και για την επιστροφή ποσού € 0,09 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 0,30 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 12η Ιουλίου 2013.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 16η Ιουλίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v