Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση για την εισαγωγή μετοχών της Alpha Bank

Το εθιμοτυπικό άνοιγμα της συνεδρίασης στο ΧΑ πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δημήτριο Μαντζούνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ALPHA BANK.

Εκδήλωση για την εισαγωγή μετοχών της Alpha Bank
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Ιουνίου 2013 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εκδήλωση με την ευκαιρία της εισαγωγής των 10.388.636.364 νέων μετοχών και των 1.233.503.482 νέων warrants της ALPHA BANK. Το εθιμοτυπικό άνοιγμα της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δημήτριο Μαντζούνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ALPHA BANK.

Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είπε μεταξύ άλλων.

"Ιστορική η σημερινή μέρα τόσο για το Χρηματιστήριο Αθηνών, όσο και για την Ελληνική Οικονομία και το Τραπεζικό Σύστημα, αφού ανοίγει η αυλαία της ολοκλήρωσης της Ανακεφαλαιοποίησης των Ελληνικών Τραπεζών. Ιδιαίτερα σημαντική μέρα και για τη χρηματιστηριακή αγορά, αφού διεκπεραιώνεται η μεγαλύτερη -μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση- προσπάθεια άντλησης κεφαλαίων και γιατί με την έναρξη διαπραγμάτευσης των covered warrants εισάγεται ένα νέο προϊόν στη χρηματιστηριακή αγορά".

Ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης επεσήμανε ότι η ALPHA BANK είναι η πρώτη τράπεζα που ολοκλήρωσε τον κύκλο της Ανακεφαλαιοποίησης και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλη την ομάδα της ALPHA BANK για την υποστήριξη και τη συνεργασία της για την άρτια ολοκλήρωση της πρωτόγνωρης χρηματιστηριακά διαδικασίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA BANK κ. Δημήτριος Μαντζούνης δήλωσε τα παρακάτω: "Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη σημαντική συμβολή του στη δύσκολη διαδικασία ολοκληρώσεως της Αυξήσεως Μετοχικού Κεφαλαίου της ALPHA BANK. H Τράπεζα εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 2 Νοεμβρίου 1925, και διένεμε, ανελλιπώς, επί 60 έτη, μέρισμα στους Μετόχους της. Εύχομαι, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, οι τράπεζες να έχουν τη δυνατότητα να διανέμουν εκ νέου μέρισμα στους Μετόχους τους".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v