Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Ενέκρινε Συμπληρωματικό Ενημερωτικό της ΕΤΕ

Η ΕΚ ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του από 22/5/2013 εγκεκριμένου ενημερωτικού δελτίου της «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.». Παράλληλα επέβαλε πρόστιμα 55.000 ευρώ.

ΕΚ: Ενέκρινε Συμπληρωματικό Ενημερωτικό της ΕΤΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 650η/10.6.2013 συνεδρίασή του:

• Eνέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της «Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών νέων κοινών μετοχών, από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου η οποία καλύφθηκε πλήρως από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με εισφορά εις είδος.

• Eνέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του από 22/5/2013 εγκεκριμένου ενημερωτικού δελτίου της «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» :
α)για την δημόσια προσφορά των μετοχών της ΕΤΕ με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σύμφωνα με την από 29.4.2013 απόφαση της Β' επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας και την εισαγωγή των νέων μετοχών στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και

β) για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών τίτλων παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης άυλων, κοινών μετά ψήφου μετοχών της Τράπεζας (Warrants) εκδόσεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που θα χορηγηθούν στους επενδυτές του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι θα συμμετέχουν στην αύξηση κεφαλαίου.

• Επέβαλε προστίμο € 20.000 στον κ. Γεώργιο Συνατσάκη, € 15.000 στον κ. Χρήστο Χούμπαυλη, € 10.000 στον κ. Κωνσταντίνο Χούμπαυλη και € 10.000 στην κα. Ελένη Συνατσάκη-Μουσουράκη για παράβαση της απαγόρευσης κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας σύμφωνα με το ν. 3340/2005, κατά την κατάρτιση συναλλαγών επί των μετοχών της «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ» το χρονικό διάστημα από 28/01/2009 έως και 01/09/2009, αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος της εταιρείας «Enel Green Power International BV» και την εξαγορά πέντε ενεργειακών εταιρειών της ανωτέρω εισηγμένης εταιρίας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v