Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αφομοίωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου

Δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς τα εταιρικά αποτελέσματα εξαμήνου συνεχίζουν να στηρίζουν το κλίμα, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Στο επίκεντρο και σήμερα αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας.

ΑΧΕ: Αφομοίωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τα αποτελέσματα εξαμήνου έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις, κάτι που καθιστά μάλλον περιορισμένο το ενδεχόμενο υποχώρησης, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Η Σίγμα Securities αναμένει συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, καθώς οι επενδυτές ”χωνεύουν” τις επιδόσεις εξαμήνου των εταιρειών.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα αναμένει για τη Σοφοκλέους η Proton Securities, με την Εθνική Τράπεζα να παραμένει στο επίκεντρο.

Με κέρδη έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, λόγω και των ισχυρών επιδόσεων της Εθνικής Τράπεζας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου, αναφέρει η Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή δεν αναμένει σημαντική διαφοροποίηση, καθώς τα αποτελέσματα εξαμήνου στηρίζουν το κλίμα. Στο επίκεντρο σήμερα αναμένεται να βρεθεί η ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ.

Τι έγινε χθες: Σε ράλι επιδόθηκαν χθες οι ελληνικές μετοχές, μετά την ανακοίνωση των ισχυρών αποτελεσμάτων εξαμήνου της Εθνικής Τράπεζας, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 363 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με κέρδη 1,57% και 1,23% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v