Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στις 10/6 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για νέες μετοχές και warrants. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της Alpha Bank.

Alpha: Στις 10/6 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alpha Bank και των warrants , που θα τα συνοδεύουν, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνει το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου.

Ως γνωστόν την προσεχή Παρασκευή 31 Μαίου ολοκληρώνεται η περίοδος άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης . Στις 4 Ιουνίου θα ανακοινωθεί στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών η κάλυψη της αύξησης και η διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών ενώ στις 6 Ιουνίου (εφόσον συνεδριάσει το Χ.Α) θα εγκριθεί η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών και warrants.

Εφόσον στις 6 Ιουνίου εγκριθεί από το Χ.Α η εισαγωγή των νέων μετοχών θα ακολουθήσει στις 7 Ιουνίου η πίστωση από την ΕΧΑΕ των νέων μετοχών και των warrants στους λογαριασμούς των δικαιούχων στο ΣΑΤ και στις 10 Ιουνίου ξεκινά η διαπραγμάτευσή τους.

H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα το συμπλήρωμα του Ενημερωτικού για την αύξηση της Alpha Bank κίνηση απαραίτητη καθώς έπρεπε να συμπεριληφθούν τα οικονομικά στοιχεία τριμήνου της τράπεζας τα οποία δημοσιοποιήθηκαν λιγό μετά την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

Eγκρίθηκε από την Ε. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό 

Tο συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της Alpha Bank ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 648η/28.5.2013 συνεδρίασή του ενέκρινε:

Tο συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ALPHA ΒΑΝΚ   Α.Ε.» α) για τη δημόσια προσφορά μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και β) για την εισαγωγή των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών (warrants) της ως άνω εταιρείας στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 ***Αναλυτικά το συμπληρωματικό ενημερωτικό δελτίο της Alpha Bank, δημοσιεύεται στη δξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v