Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξάνει τιμές-στόχους για ΟΤΕ-ΑΤΕ η Deutsche Bank

Σε μικρή αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΤΕ, στα 19,5 ευρώ ανά μετοχή από 19 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 30/8 η Deutsche Bank, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”. Σε ξεχωριστή έκθεσή της, η Deutsche Bank αυξάνει στα 4,9 ευρώ, από 4,7 ευρώ προηγουμένως, την τιμή-στόχο για την Αγροτική Τράπεζα.

Αυξάνει τιμές-στόχους για ΟΤΕ-ΑΤΕ η Deutsche Bank
Σε μικρή αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΤΕ, στα 19,5 ευρώ ανά μετοχή από 19 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 30/8 η Deutsche Bank, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”.

Επίσης, αναθεωρεί τις προβλέψεις της για τον ΟΤΕ, έτσι ώστε στα αποτελέσματα να περιλαμβάνονται οι αλλαγές των εκτιμήσεών της για την CosmΟΤΕ, οι στόχοι της εταιρείας για τη σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα, καθώς και η αδυναμία που εμφανίζει η λειτουργική απόδοση της RomTelecom.

Η Deutsche Bank προβλέπει τώρα ότι τα EBITDA του 2006 θα διαμορφωθούν σε 2,104 δισ. ευρώ (έναντι 2,107 δισ. που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη) και τα κέρδη ανά μετοχή στα 0,88 (αντί του 1 ευρώ).

Η μετοχή του ΟΤΕ έκλεισε χθες στα 18 ευρώ.

Σε άλλη έκθεσή της με την ίδια ημερομηνία, η Deutsche Bank προχωρά σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Αγροτική Τράπεζα, στα 4,9 ευρώ ανά μετοχή από 4,7 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας σύσταση ”αγοράς”.

Παράλληλα, αυξάνει κατά 2% τις προβλέψεις γης για τα αποτελέσματα του 2006, κατά 3% για το 2007 και κατά 2% για το 2008.

Η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας έκλεισε χθες στα 8,68 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v