Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τι εκτιμούν οι αναλυτές για το εξάμηνο

Αύξηση καθαρών κερδών κατά 31,5% στο πρώτο εξάμηνο αναμένεται να ανακοινώσει η Intralot στο πρώτο εξάμηνο, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών.

Intralot: Τι εκτιμούν οι αναλυτές για το εξάμηνο
Αύξηση καθαρών κερδών κατά 31,5% στο πρώτο εξάμηνο αναμένεται να ανακοινώσει η Intralot στο πρώτο εξάμηνο, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με την ενδιάμεση τιμή των προβλέψεων 10 αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη αναμένεται να έχουν διαμορφωθεί στα 53,9 εκατ. ευρώ έναντι 41 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο πέρυσι.

Οι δραστηριότητες στο εξωτερικό, που αντιστοιχούσαν στο 76,2% των συνολικών της πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο, έχουν αρχίσει να παράγουν βελτιωμένα αποτελέσματα, αφού αφομοίωσαν το κόστος έναρξης λειτουργίας.

Οι πωλήσεις αναμένεται να σημειώσουν αύξηση 67,7% στα 389,2 εκατ. ευρώ, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου είχε θετικό αντίκτυπο στο τζίρο των στοιχημάτων στην Ελλάδα, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία.

Η μετοχή της διαπραγματεύεται 15 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2006, σε σημαντικό discount σε σχέση με πολλαπλασιαστή κερδών 25 της ιταλικής Lottomatica και 20 της αμερικανικής GTech Holdings , σύμφωνα με το Reuters Estimates.

Ο όμιλος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου στις 31 Αυγούστου.

Προβλέψεις παρείχαν οι Alpha Finance, Egnatia Finance, Eurocorp Χρηματιστηριακή, HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή, Κάππα Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis, P&K Χρηματιστηριακή, Proton Χρηματιστηριακή, και Σίγμα Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v