Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Ισχυρά τα μεγέθη, λένε Citigroup και HSBC

Ισχυρά χαρακτηρίζει η Citigroup τα μεγέθη β΄ τριμήνου 2006 της ΕΧΑΕ ξεχωρίζοντας την αύξηση των ημερήσιων συναλλαγών. Ο διεθνής οίκος διατηρεί στο Greek Filter την τιμή - στόχο των 11,5 ευρώ και τη σύσταση ”sell”. H HSBC σε έκθεσή της (30/6) διατηρεί την σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο στα 16,9 ευρώ.

ΕΧΑΕ: Ισχυρά τα μεγέθη, λένε Citigroup και HSBC
Ισχυρά χαρακτηρίζει η Citigroup τα μεγέθη β΄ τριμήνου 2006 της ΕΧΑΕ ξεχωρίζοντας την αύξηση των ημερήσιων συναλλαγών. Ο διεθνής οίκος διατηρεί στο Greek Filter την τιμή - στόχο των 11,5 ευρώ και τη σύσταση sell.

Ωστόσο ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δωθεί στους πτωικούς όγκους συναλλαγών, που εκτιμώνται πτωτικοί για το β΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Παράλληλα τονίζει ότι οι όποιες αναθεωρήσεις στις προβλέψεις για τα κέρδη θα είναι ”καθοδικές”.

Αν οι όγκοι συναλλαγών δεν ανακάμψουν η αξία της μετοχής αποτιμάται στα 9 - 10 ευρώ τονίζουν οι αναλυτές της Citigroup.

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κατά 1,4% τα καθαρά κέρδη της Ελληνικά Χρηματιστήρια στο εξάμηνο, όπως επισημαίνει η HSBC σε έκθεσή της με σημερινή (30/6) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο στα 16,9 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v