Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ενδιαφέρον στραμμένο σε ΟΤΕ-ΕΛΠΕ, λένε οι ΑΧΕ

Τα εταιρικά αποτελέσματα εξακολουθούν να καθορίζουν το κλίμα στη Σοφοκλέους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Με ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση των εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων του ΟΤΕ και των ΕΛΠΕ σήμερα και της Εθνικής Τράπεζας αύριο.

Το ενδιαφέρον στραμμένο σε ΟΤΕ-ΕΛΠΕ, λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι μετοχές του ΟΤΕ και της Εθνικής Τράπεζας, που ανακοινώνουν σήμερα και αύριο αποτελέσματα εξαμήνου, αναφέρει η Marfin Analysis.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν ΟΤΕ και Ελληνικά Πετρέλαια, που ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα εξαμήνου, όπως εκτιμά η Σίγμα Securities.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα της Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Proton Securities, εν αναμονή της ανακοίνωσης αρκετών εταιρικών αποτελεσμάτων εντός της ημέρας.

Ανέκαμψε χθες η Σοφοκλέους, μετά από δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις σε αρνητικό έδαφος, ωστόσο έκλεισε σε επίπεδο χαμηλότερο του ενδοσυνεδριακού υψηλού, εν όψει της ολοκλήρωσης της περιόδου ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Αναμφισβήτητα, αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα του ΟΤΕ σήμερα και της Εθνικής Τράπεζας αύριο, αναμένεται να παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση του κλίματος βραχυπρόθεσμα, ενώ και η απόδοση των άλλων ευρωπαϊκών αγορών θα επηρεάσει το κλίμα.

Τι έγινε χθες: Ελαφρώς υψηλότερα έκλεισαν χθες οι ελληνικές μετοχές, με τζίρο 246 εκατ. ευρώ και με τους δείκτες FTASE 20 και FTSEM 40 να καταγράφουν άνοδο της τάξης του 0,5% και 0,2% αντίστοιχα, σύμφωνα με την Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v