Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MOH: Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα, λένε οι αναλυτές

Η λειτουργία της μονάδας hydrocracking συνέβαλε, σύμφωνα με τους αναλυτές, στα εντυπωσιακά –όπως τα χαρακτηρίζουν- αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε η Motor Oil. Πώς σχολιάζουν HSBC, Marfin και Π&Κ.

MOH: Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα, λένε οι αναλυτές
Η λειτουργία της μονάδας hydrocracking συνέβαλε, σύμφωνα με τους αναλυτές, στα εντυπωσιακά –όπως τα χαρακτηρίζουν- αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε η Motor Oil. Οι αναλυτές αναμένουν το conference call της εταιρείας προκειμένου να προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις των εκτιμήσεών τους για το σύνολο της χρήσης 2006. Αναλυτικότερα:

Τα αποτελέσματα της Motor Oil ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία ενδέχεται να προχωρήσει σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για το σύνολο της χρήσης του 2006, εάν οι συνθήκες παραμείνουν ευνοϊκές για την εταιρεία.

Η άνοδος της τάξης του 82% που εμφάνισαν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Motor Oil στο α’ εξάμηνο ευθυγραμμίστηκαν με τις προβλέπεις, κυρίως λόγω της νέας μονάδας hydrocracking και των υψηλότερων περιθωρίων διύλισης, αναφέρει η HSBC.

Η Π&Κ από την πλευρά της τονίζει ότι τα αποτελέσματα της ΜΟΗ ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων και ότι αναμένει το conference call της εταιρείας προκειμένου να ενημερώσει τις εκτιμήσεις της. Σημειώνει δε, ότι όπως και κατά το α’ τρίμηνο η συνολική ζήτηση πωλήσεων, η αύξηση της παραγωγής και η συνεχιζόμενη υποχώρηση του δολαρίου έναντι του ευρώ συνέβαλαν στα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v