Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Γόνιμα” τα μεγέθη της CosmΟΤΕ, λέει η Citigroup

”Γόνιμα” χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της CosmΟΤΕ η Citigroup σε έκθεσή της (24/08), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy” και την τιμή–στόχο των 22 ευρώ. Η HSBC xαρακτηρίζει ”αξιοπρεπή” σε γενικές γραμμές την απόδοση της εταιρείας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

”Γόνιμα” τα μεγέθη της CosmΟΤΕ, λέει η Citigroup
”Γόνιμα” χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της CosmΟΤΕ η Citigroup σε έκθεσή της (24/08), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy” και την τιμή–στόχο των 22 ευρώ.

Ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα από τις εγχώριες δραστηριότητες της εισηγμένης κυμάνθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ για την αγορά της Βουλγαρίας επισημαίνει πως τα μεγέθη κινήθηκαν σε συνάφεια με τις προβλέψεις.

Aπό την πλευρά της η HSBC σε σχετική ανάλυση (25/08) τονίζει ότι η συγχώνευση των θυγατρικών της εταιρείας στα Βαλκάνια έδωσε ώθηση στα αποτελέσματα, τα οποία όμως δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αγορά.

Σχολιάζοντας τα εξαμηνιαία αποτελέσματα της CosmΟΤΕ, η HSBC χαρακτηρίζει ”αξιοπρεπή” σε γενικές γραμμές την απόδοση της εταιρείας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Για τη Ρουμανία εκτιμά πως οι απώλειες σε επίπεδο EBITDA δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό για την CosmΟΤΕ, καθώς η θετική οικονομική επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα θα γίνει αισθητή το 2007.

Η HSBC διατηρεί ουδέτερη σύσταση και θεωρητική τιμή-στόχο 20,7 ευρώ για τη μετοχή της CosmΟΤΕ.

Aπό την πλευρά της η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (25/08) χαρακτηρίζει τα μεγέθη της Cosmote ανάλογα των προβλέψεων, σε γενικές γραμμές. Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή – στόχο των 19 ευρώ και τη σύσταση ”hold”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v