Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τάσεις συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ

Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, εκτιμώντας ότι στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ, μετά την ανακοίνωση χθες χαμηλότερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Τάσεις συσσώρευσης αναμένουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα ”βλέπει” για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι η μετοχή του ΟΠΑΠ ίσως δεχθεί πιέσεις καθώς τα αποτελέσματα του Οργανισμού ήταν χαμηλότερα του αναμενόμενου.

Αύξηση του όγκου των συναλλαγών αναμένει η Σίγμα Securities, καθώς σταδιακά αυξάνεται η συμμετοχή των επενδυτών, αν και παραμένει επιφυλακτική για σήμερα μετά τα μεικτά εξαμηνιαία αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν χθες.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένει η Proton Securities, με τον ΟΠΑΠ να βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων.

Διατηρήθηκαν χθες οι τάσεις συσσώρευσης, με τις μετοχές να κλείνουν με ισχνά κέρδη. Η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η αγορά θα συνεχίσει να κινείται στο ίδιο ”μοτίβο”, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να επικεντρώνεται στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Τι έγινε χθες: Σταθεροποιητικά έκλεισε η Σοφοκλέους για δεύτερη ημέρα, εν μέσω υψηλού όγκου συναλλαγών, όπως αναφέρει η Marfin Analysis. Ασυνήθιστα υψηλή ήταν η δραστηριότητα στα πακέτα λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνεδρίασης για τα περισσότερα blue chips. Ο δείκτης FTASE 20 έκλεισε υψηλότερα κατά 0,1%, ενώ οριακές απώλειες 0,03% σημείωσε ο δείκτης FTSEM 40.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v