Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Στα 11,9 ευρώ αυξάνει τη τιμή η Deutsche Bank

Εκτιμήσεις για τα μεγέθη α΄ εξαμήνου της Intralot και του Βωβού παραθέτει η Deutsche Bank, ενώ σε μια τρίτη έκθεσή της αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή των ΚΑΕ. Αναλυτικότερα στα 11,9 ευρώ, από 11,1 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή των ΚΑΕ η Deutsche Bank σε έκθεσή της (23/08), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”hold”.

ΚΑΕ: Στα 11,9 ευρώ αυξάνει τη τιμή η Deutsche Bank
Εκτιμήσεις για τα μεγέθη α΄ εξαμήνου της Intralot και του Βωβού παραθέτει η Deutsche Bank, ενώ σε μια τρίτη έκθεσή της αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή των ΚΑΕ.

Αναλυτικότερα, στα 11,9 ευρώ από 11,1 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή των ΚΑΕ η Deutsche Bank σε έκθεσή της (23/08), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”hold”.

Η αύξηση της τιμής αποδίδεται στις νέες προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή της εισηγμένης, ύστερα από την εξαγορά της Links of London.

H μετοχή των ΚΑΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 23ης Αυγούστου στα 13 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την Intralot, εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη στο α΄ εξάμηνο θα αυξηθούν κατά 26%, διαμορφούμενα στα 52 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις θα τρέξουν με ρυθμό 68%, στα 390 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής οίκος διατηρεί στην έκθεση (22/08) την τιμή–στόχο των 25,4 ευρώ με σύσταση ”buy”.

Εξάλλου προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη του Bωβού στο α΄ εξάμηνο θα σημειώσουν ισχυρή αύξηση και θα διαμορφωθούν στα 94 εκατ. ευρώ, ενώ δεν μεταβάλλει τη σύσταση ”buy” και την τιμή–στόχο των 25,9 ευρώ για τη μετοχή της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v