Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο Cosmote, ΟΠΑΠ, Εμπορική, ΚΑΕ

Τάσεις συσσώρευσης αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι μετοχές των Cosmote, Εμπορικής, ΟΠΑΠ και ΚΑΕ, που ανακοινώνουν μετά το κλείσιμο της αγοράς σήμερα οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο Cosmote, ΟΠΑΠ, Εμπορική, ΚΑΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις δεν θα πρέπει να ξαφνιάσουν, όπως τονίζει η Marfin Analysis στο πρωινό report της, ωστόσο η προσοχή είναι στραμμένη στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων σήμερα το απόγευμα από ΟΠΑΠ, Εμπορική, Cosmote και ΚΑΕ.

Η συσσώρευση δείχνει να είναι το επικρατέστερο σενάριο για σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Σίγμα Securities, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν σήμερα οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς, δηλαδή Cosmote, ΟΠΑΠ, Εμπορική και ΚΑΕ.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένει για σήμερα η Proton Securities, εν όψει της ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων ΟΠΑΠ, Cosmote, Εμπορικής και ΚΑΕ, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Σταθεροποιητικά έκλεισε χθες το Χρηματιστήριο Αθηνών, διατηρώντας τις τάσεις συσσώρευσης κατά τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο κλίμα, δεδομένου του ήρεμου κλίματος στο εξωτερικό, ωστόσο όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Cosmote, τον ΟΠΑΠ και την Εμπορική, που ανακοινώνουν σήμερα, μετά το κλείσιμο της αγοράς, οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου.

Σημειώνεται ότι από σήμερα αλλάζει η στάθμιση της Εμπορικής στους δείκτες FTSE/ASE, λόγω της εξαγοράς της από την Credit Agricole.

Τι έγινε χθες: Σταθεροποιητικά έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με πολύ χαμηλό όγκο συναλλαγών. Σύμφωνα με την Marfin Analysis, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ελληνική αγορά έκλεισε πριν τη διόρθωση στις διεθνείς αγορές. Η επιλεκτική αγορά μετοχών ήταν και πάλι εμφανής, ιδιαίτερα στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Ο τζίρος άγγιξε τα 141 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης FTSE 20 έκλεισε με πτώση 0,1%, ενώ οριακά κέρδη 0,06% κατέγραψε ο δείκτης FTSEM 40.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v