Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Αναμένονται περισσότερα αποτελέσματα

Η ανακοίνωση των επικείμενων οικονομικών αποτελεσμάτων αναμένεται να στηρίξει το αναπτυξιακό προφίλ της αγοράς, επισημαίνει η Π&Κ στην εβδομαδιαία στρατηγική της (23/8) με τίτλο ”More results due”. Παράλληλα αναφέρει πως οι επενδυτές εξακολουθούν να έλκονται από τα θεμελιώδη της αγοράς και δείχνουν πρόθυμοι να επανεπενδύσουν τα μετρητά, μετά και το deal της Εμπορικής Τράπεζας.

P&K: Αναμένονται περισσότερα αποτελέσματα
Η ανακοίνωση των επικείμενων οικονομικών αποτελεσμάτων αναμένεται να στηρίξει το αναπτυξιακό προφίλ της αγοράς, επισημαίνει η Π&Κ στην εβδομαδιαία στρατηγική της (23/8) με τίτλο ”More results due”.

Παράλληλα αναφέρει πως οι επενδυτές εξακολουθούν να έλκονται από τα θεμελιώδη της αγοράς και δείχνουν πρόθυμοι να επανεπενδύσουν τα μετρητά, μετά και το deal της Εμπορικής Τράπεζας.

Ως σημαντικότερες εξελίξεις της εβδομάδας που πέρασε, η Π&Κ ξεχωρίζει:

* Την ανακοίνωση της πρόθεσης της Coca Cola 3E για αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων της στη Βουλγαρία, μετά από παρόμοιες αλλαγές στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Κροατία και τη Νιγηρία.

* Την έγκριση από την ΕΕΤΤ για την εξαγορά της Γερμανός από την CosmΟΤΕ, ενώ εκκρεμεί η έγκριση για την εξαγορά στη Ρουμανία και την Ουκρανία. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει η δημόσια προσφορά.

* Την οριστικοποίηση της εξαγοράς του 46% της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα και την υποβολή, σύντομα, δημόσιας προσφοράς για την εξαγορά του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

* Την ανάδειξη της Intralot ως προτιμητέου αναδόχου στην Αυστραλία από την Lotterywest, μετά από σχετικό διεθνή διαγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v