Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση συσσώρευσης προβλέπουν οι αναλυτές

Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των Εμπορικής, ΟΠΑΠ, CosmΟΤΕ, καθώς αύριο ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματά τους για το α’ εξάμηνο.

Συνεδρίαση συσσώρευσης προβλέπουν οι αναλυτές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας αναμένει η Marfin Analysis όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, καθώς λήγει η παραδοσιακή περίοδος διακοπών, ενώ την ίδια ώρα αρκετές δεικτοβαρείς εταιρείες αναμένεται να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα εξαμήνου τους.

Η Marfin αναμένει επίσης η θετική διάθεση των επενδυτών να διατηρηθεί, καθώς τα διεθνή μακροοικονομικά στοιχεία δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στην CosmΟΤΕ, την Εμπορική και τον ΟΠΑΠ, που ανακοινώνουν αύριο αποτελέσματα εξαμήνου, όπως εκτιμά η Σίγμα Securities.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα αναμένει για τη Σοφοκλέους η Proton Securities, με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην CosmΟΤΕ, τον ΟΠΑΠ, την Εμπορική και τα ΚΑΕ, οι οποίες αύριο ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους για το εξάμηνο.

Σε χαμηλότερο επίπεδο έκλεισαν χθες οι ελληνικές μετοχές, τερματίζοντας τις έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις ύστερα από περιορισμό των κερδοσκοπικών κινήσεων, κυρίως στις τράπεζες, σύμφωνα με την Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι τάσεις συσσώρευσης θα επικρατήσουν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, με τις ευρωπαϊκές αγορές επίσης να καθορίζουν τη διάθεση, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της περιόδου ανακοίνωσης αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,4% έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, στις 3.929,6 μονάδες, υποαποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών. Ο τζίρος ήταν χαμηλότερος του μέσου όρου, στα 250 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v