Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: ”Outperform” για Motor Oil και Fourlis

Τις εκτιμήσεις της για τα εξάμηνα των Motor Oil και Φουρλής καταθέτει η Marfin Analysis σε αντίστοιχες εκθέσεις της με σημερινή (21/8) ημερομηνία για τις δυο εισηγμένες, όπου διατηρεί σύσταση outperform και τιμές στόχους στα 21 και 12,6 ευρώ αντίστοιχα.

Marfin: ”Outperform” για Motor Oil και Fourlis
Τις εκτιμήσεις της για τα εξάμηνα των Motor Oil και Φουρλής καταθέτει η Marfin Analysis σε αντίστοιχες εκθέσεις της με σημερινή (21/8) ημερομηνία για τις δυο εισηγμένες.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η Motor Oil αναμένεται να έχει ένα ισχυρό τρίμηνο δεδομένης τόσο της αύξησης της πετρελαϊκής τιμής, όσο και της ενίσχυσης της παραγωγής από τις αρχές του έτους μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης των παραγωγικών μονάδων, αλλά και την ολοκλήρωση της νέας μονάδας υδρογονοπυρόλυσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Marfin, οι πωλήσεις της Motor Oil θα σημειώσουν άνοδο 54,6% στα 2,008 δισ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 82,1% στα 164,8 εκατ. ευρώ και τα κέρδη μετά φόρων να σημειώνουν αύξηση κατά 75,3% στα 90,7 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση outperform με τιμή στόχο στα 21 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η Marfin εκτιμά ότι η Φουρλής θα ανακοινώσει αύξηση των πωλήσεων κατά 13% στο εξάμηνο, σε ετήσια βάση, στα 194 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν στα 8,3 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 47,2% σε ετήσια βάση. Η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση outperform με τιμή στόχο στα 12,6 ευρώ.

Η Motor Oil ανακοινώνει αποτελέσματα στις 29 Αυγούστου ενώ η Φουρλής ανακοινώνει στις 30 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v