Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αύξηση 63,5% στο β’ τρίμηνο λένε οι αναλυτές

Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση 63,5% των καθαρών κερδών του το δεύτερο τρίμηνο, χάρη στην αύξηση των εσόδων από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) αναμένεται να ανέλθουν στα 133,95 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο.

ΟΠΑΠ: Αύξηση 63,5% στο β’ τρίμηνο λένε οι αναλυτές
Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση 63,5% των καθαρών κερδών του το δεύτερο τρίμηνο, χάρη στην αύξηση των εσόδων από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο των προβλέψεων 10 αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters, τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) αναμένεται να ανέλθουν στα 133,95 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο έναντι 81,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα έσοδα του ΟΠΑΠ από το Στοίχημα αναμένεται να υπερδιπλασιαστούν στα 692 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, με περισσότερα από το ένα τρίτο να προέρχονται από στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προβλέψεις παρείχαν: Alpha Finance, EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, Εγνατία Χρηματιστηριακή, Eurocorp Χρηματιστηριακή, Citigroup, Kάππα Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis, Π&Κ Χρηματιστηριακή, Proton Χρηματιστηριακή και Σίγμα Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v