Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικών τάσεων συνέχεια λένε οι ΑΧΕ

Θετικό κλίμα θα εξακολουθήσει και σήμερα να επικρατεί στη Σοφοκλέους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, στον απόηχο της ανόδου της Wall Street.

Ανοδικών τάσεων συνέχεια λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το θετικό κλίµα στη Σοφοκλέους αναµένεται να συνεχιστεί και σήµερα, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Θετική αναμένει ότι θα είναι η σημερινή συνεδρίαση και η Σίγμα Securities, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιων ήπιων κερδοσκοπικών κινήσεων σήμερα, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις.

Η Proton Securities αναμένει η εγχώρια αγορά να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Ο Γενικός Δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,5% στις 3.915,88 μονάδες χθες, εν μέσω βελτιωμένης συναλλακτικής δραστηριότητας, επισημαίνει η Εγνατία Finance. Η ροή ειδήσεων παραμένει ελάχιστη, ενώ το ενδιαφέρον θα στραφεί σταδιακά στις εταιρείες που ανακοινώνουν οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει η χρηματιστηριακή. Για σήμερα αναμένει μια ακόμα καλή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, στον απόηχο της Wall Street.

Τι έγινε χθες: Οι Ελληνικές µετοχές σηµείωσαν άνοδο χτες φτάνοντας νέο υψηλό τριών µηνών µε σχετικά υψηλούς όγκους, αναφέρει η Marfin Analysis. Το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις µετοχές υψηλής

κεφαλαιοποίησης µε τις τράπεζες να κυριαρχούν. Ο όγκος συναλλαγών έφτασε τα 260 εκατ. ευρώ με τους δείκτες FTSE-20 και FTSE-40 να σημειώνουν άνοδο1,6% και 1,1% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v