Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναμένεται συνεδρίαση σε θετικό κλίμα

Σε θετικό πεδίο αναμένεται να κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, στον απόηχο της ανοδικής κίνησης χθες στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά χρηματιστήρια. Ο όγκος των συναλλαγών πάντως αναμένεται να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και σήμερα.

ΑΧΕ: Αναμένεται συνεδρίαση σε θετικό κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το θετικό κλίμα αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να παραμείνει σε χαμηλότερα του μέσου όρου επίπεδα.

Η Proton Securities εκτιμά ότι η Σοφοκλέους ίσως ανοίξει σε υψηλότερο επίπεδο σήμερα, εν μέσω υποτονικών συναλλαγών.

Η Σοφοκλέους θα προσπαθήσει να φθάσει σήμερα τις διεθνείς αγορές, οι οποίες κέρδισαν έδαφος λόγω της ανανεωμένης αισιοδοξίας για τα επιτόκια, μετά την υποχώρηση των τιμών παραγωγού στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Σίγμα Securities.

Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο της τάξης του 1,08% τη Δευτέρα, στις 3.858,7 μονάδες. Μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενομένου οικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ, τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά χρηματιστήρια κινήθηκαν χθες σε θετικό πεδίο. Σε αυτή τη βάση και παρά την έλλειψη ειδήσεων, η Εγνατία Finance αναμένει θετική συνεδρίαση σήμερα στη Σοφοκλέους.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Σε ράλι επιδόθηκαν τη Δευτέρα οι ελληνικές μετοχές, λόγω του θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με τη Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 137 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTSE-20 και FTSEM 40 να κλείνουν με κέρδη 1,14% και 0,60% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v