Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Κατεύθυνση από το εξωτερικό για το Χ.Α.

Σε ”accumulate” από ”buy” υποβαθμίζει τη Frigoglass η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της. Για την εβδομάδα αυτή, η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές, καθώς δεν υπάρχουν νέα κίνητρα για διαφοροποίηση της Σοφοκλέους από τις άλλες αγορές.

Εγνατία: Κατεύθυνση από το εξωτερικό για το Χ.Α.
Σε ”accumulate” από ”buy” υποβαθμίζει τη Frigoglass η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της, βασίζοντας την κίνησή της στην αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα του 2006.

Για την εβδομάδα αυτή, η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές, καθώς δεν υπάρχουν νέα κίνητρα για διαφοροποίηση της Σοφοκλέους από τις άλλες αγορές.

Σε γενικές γραμμές, η χρηματιστηριακή αναμένει τάσεις συσσώρευσης και χαμηλό όγκο συναλλαγών, καθώς βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της περιόδου των θερινών διακοπών.

Οι επενδυτές αυτή την περίοδο, αναφέρει η Εγνατία, ασχολούνται με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα και πιθανόν να ακολουθήσει αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίων. Σημειώνει, όμως, ότι δεν έχουν προγραμματιστεί ανακοινώσεις αποτελεσμάτων γι’ αυτή την εβδομάδα.

Στο focus list της Εγνατίας, με σύσταση ”buy”, παραμένουν Alpha Βank, EFG Eurobank και Εθνική, ενώ η χρηματιστηριακή διατηρεί τον ΟΤΕ, την Τιτάν, τα ΕΛΠΕ και τη Motor Oil στα top picks της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v