Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεδρίαση ήπιων τόνων, εν όψει αργίας

Ήρεμη προβλέπουν οι αναλυτές ότι θα είναι η σημερινή συνεδρίαση, εν όψει της αυριανής αργίας. Αναμένουν συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα και χαμηλό όγκο συναλλαγών.

ΑΧΕ: Συνεδρίαση ήπιων τόνων, εν όψει αργίας
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει χαμηλός.

Η Σίγμα Securities αναφέρει ότι για μια ακόμα συνεδρίαση η κατεύθυνση θα αναζητηθεί από το εξωτερικό, ενώ τον τόνο θα δώσουν ορισμένα μακροοικονομικά στοιχεία που ανακοινώνονται αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ. Για σήμερα προβλέπει μια ήρεμη συνεδρίαση, εν όψει της αυριανής αργίας.

Έτσι, η Proton Securities αναμένει θετικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους, αλλά και χαμηλό όγκο συναλλαγών.

Οι ξένες αγορές αναμένεται να καθορίσουν το κλίμα στη Σοφοκλέους αυτή την εβδομάδα, ελλείψει νέων ειδήσεων στην εγχώρια αγορά, αναφέρει η Εγνατία Finance. Σε γενικές γραμμές αναμένει την τάση της συσσώρευσης να επικρατήσει, ενώ προβλέπει χαμηλό όγκο συναλλαγών, καθώς βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της περιόδου των θερινών διακοπών. Τα στοιχεία για τον αμερικανικό πληθωρισμό, στα μέσα αυτής της εβδομάδας, αναμένεται να δώσουν τον τόνο στις χρηματαγορές, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή. Η Εγνατία υπενθυμίζει ότι η Σοφοκλέους αύριο θα παραμείνει κλειστή.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Υψηλότερα κατά 0,3% έκλεισε την Παρασκευή η Σοφοκλέους, στις 3.816,8 μονάδες, με τζίρο 162 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v